Boekentafel winter 2019-2020

LEKKER TREINEN

Lonely Planet’s Mooiste Treinreizen bevat ’s werelds mooiste en meest onvergetelijke treinavonturen. Van klassieke langeafstandsreizen tot onbekende pareltjes op gewone woon-werkverkeerstrajecten. Elke reis gaat vergezeld van praktische informatie, ticketopties, dienstregelingen en haltes, inspirerende foto’s en een geïllustreerde routekaart. Reizen met de trein: de wereld ligt aan je voeten.

AUTEUR: Pascal Anquetil – ISBN: 9789044734157

SNELLE GEZONDE HAP

Hoe combineer je een hectisch leven met gezond koken? In ‘Ready, Set, Go!’ weet Stefanie Baert als geen ander haar liefde voor gezond eten te combineren met een drukke levensstijl. Deze kennis deelt ze maar al te graag met iedereen die geen tijd heeft om te koken. Het is een onmisbare handleiding voor iedereen die een druk leven leidt en geeft je meer tijd én energie om te genieten van andere dingen. Dat wil jij toch ook?

AUTEUR: Stefanie Baert I ISBN: 9789089319753

SMULLEN AAN HET HAARDVUUR

Zit je tijdens de lange koude winterdagen graag met iets lekkers voor het knetterend haardvuur? Dan is Delicious Winter, van chef-kok en buitenmens Markus Saemmer, echt iets voor jou. Hij deelt met jou zijn beste winterrecepten en praktische tips voor een leven in de kou. Van energierijke ontbijtjes tot lekker geurende stoofschotels … alle gerechten zijn ideaal voor gezellige avonden binnenshuis met je allerbeste vrienden om je heen.

AUTEUR: Markus Saemmer I ISBN: 9783899556506

EEN BOEK VOL VRAGEN

De vraag stellen is haar beantwoorden, zo luidt het gezegde, maar daar trekt journalist James Ball zich gelukkig niets van aan. In het boek ‘Should I Stay or Should I Go?’ onderwerpt hij bekende liedjes aan een serieus onderzoek en toont hij hoe het zit met al die vragen. Op een komische manier beantwoordt hij de teksten alsof het om wetenschap gaat. Hiermee spoort hij liefhebbers van (pop)muziek aan om de muziek te beluisteren en even stil te staan bij de vragen van de teksten .

AUTEUR: James Ball – ISBN: 9789000360734

GELUK OP WIELEN

Happy Campers is een ode aan de lifestyle van kamperen. Femke Creemers en Marijn de Wijs brengen in dit boek toffe caravans, campers en andere kampeermiddelen. Van over-de-top-gepimpt tot stijlvol gedecoreerd en in ere hersteld; van een 50 jaar oude vintage caravan tot een nieuwe sleurhut. Dit boek zorgt voor instant verwondering, vrolijkheid en enthousiasme. Een absolute must-have voor eigen kampeergeluk op wielen.

AUTEURS: Femke Creemers, Marijn de Wijs I ISBN: 9789021568720