Boekentafel lente/zomer 2019

GEK OP WANDELEN EN BIER?

Dan is het Bierwandelboek België echt iets voor jou. Veertig netjes uitgestippelde wandelingen leiden je door de groene natuur en langs ander moois. En het bier? Elke wandeling eindigt vlak bij een brouwerij of een café/brasserie waar je op adem kan komen met een bijzonder lokaal of artisanaal bier.

AUTEUR: Pauline Moulin – ISBN: 9789460582448

bierwandelboek
guidedbyfood

ETEN ALS GIDS

Steeds vaker zoeken we tijdens een citytrip naar andere manieren om de stad te beleven. We stellen ons niet langer tevreden met bezienswaardigheden, maar willen ook culinair verrast worden. ‘Guided by Food’ speelt hierop in en neemt je mee naar de leukste, lekkerste en meest funky plekjes van de nieuwste foodiebestemmingen.

AUTEUR: Barbara Jacops – ISBN: 9789401449090

MUZIKALE REIS

In Nada volgt cineaste Christina Vandekerckhove muzikant Daan Stuyven en fotograaf Peter De Bruyne op hun reis door onvatbare Spaanse landschappen. In de zoektocht naar een plek die het niets benadert, maakt Daan een soundtrack, Peter een fotografisch beeldverslag en Christina een documentaire. Een boek & cd over twee vrienden die samen op weg zijn naar het perfecte niets (‘nada’ in het Spaans).

AUTEUR: Peter De Bruyne, Daan – ISBN: 9789090300696

nada
zondag

ETEN & KOKEN OP ZONDAG

Zondag is de dag waarop we zonder schuldgevoel eindeloos kunnen ontbijten. Het is ook de dag waarop we in pyjama soep mogen maken of taart bakken. In ‘Zondag’ vind je de allerbeste recepten voor een perfecte luilekkerdag. Denk aan kaneelrolletjes met blauwe bessen, homemade pizza met artisjokken, kikkererwtenballetjes en smeuïge risotto.

AUTEUR: Holy Kauw – ISBN: 9789463140485

VIER HET LEVEN ONDERWEG

Kruip achter het stuur, draai de sleutel om en voel de wind. Dit boek neemt je mee op de inspirerende reizen van avonturiers die eropuit trekken met een bestelwagen, mobilhome of offroadvoertuig. Prachtige foto’s illustreren hun verhalen, van de woestijnen van Afrika tot de besneeuwde bergtoppen in Mongolië. ‘Hit the Road’ is een boek vol ervaringen, tips en kampvuurvriendelijke recepten van experts in het leven op vier wielen.

ISBN: 9783899559385

hittheroad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *